О ПРЕПОДАВАНИИ МОРФОЛОГИИ В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАХ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Балалардың жалпы мəдениеті мен интелектуальды деңгейін көтеру, өз тілінде сөйлеу арқылы сөйлеу мəдениетіне дағдыландыру ана тілін оқытуда қазіргі таңдағы ең басты міндеттердің бірі болып саналады. Іс жүзінде тілді оқыту осы мақсатқа табан тірейді. Мақалада бастауыш сыныпта морофологияны оқыту мəселелері қарастырылған.