РОЛЬ ИДЕЙ «КИТАБИ - ДЕДЕ КОРГУД» В НРАВСТВЕННОМ ВОСПИТАНИИ МОЛОДЕЖИ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Автор бұл мақаласында «Қорқыт ата кітабының» жас ұрпақты адамгершілік тəрбиесі тұрғысынан байытудағы рөліне тоқталады.