(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада мəдени аралық байланыс теориясының жұйелік қателіктердің себептері қарастырылған. Тhe article is about CAUSES OF SYSTEM Imperfection Theory of Intercultural Communication.