(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақала студенттік жастардың өз бетімен білім алуға қызығушылықтарын қалыптастыру мəселесіне арналған. Ғалымдардың зерттеулері мен жүргізілген ғылыми талдаулардың негізінде білім беру үрдісіне осы сала бойынша студенттердің өз бетімен білім алуға қызығушылығының деңгейлік даму моделі құрастырылып енгізілген. This article pi devoted to problem of formation of interest to self-education of students. On the basis of analise to scientific approaches and researches in this sphere the model of level development of interest to self-education of students is constructed and inculcated