(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
В статье рассматриваются виды, принципы и технологии внешнего и внутреннего контроля деятельности современного вуза, определяются основные проблемы и направления совершенствования системы контроля. Мақалада жаңа ЖОО-ның ішкі жəне сыртқы іс-əрекетін бақылау принциптері мен технологиялары, түрлері қарастырылады. Бақылау жүйесін жетілдірудің негізгі мəселелері мен жетілдіру бағыттары көрсетіледі.