(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор мотивация туралы ғылыми тұжырымдамаларды қарастыра отырып, оның оқытушылық әрекетіндегі мәнін қарастырған. Сонымен қатар, студенттің оқу процесіндегі мотивациалық қамтамас етудің жолдары көрсетілген.