(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Білім беруді басқарудың казіргі таңдағы жұйелері: Қазақстан республикасының жәңе шетелдік тәжірибесі» атты мақалада авторлар Қазақстандағы жәңе шетелдегі жоғарғы білім беруді басқарудың көптеген жұйелерің, үлгілерің қарастырады.