(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада білім беру бағдарламаларын жобалауда құзырлылық амал тұрғысынан келудің халықаралық тəжірибесі қарастырылған. Қазіргі білім беру бағдарламаларын жобалауға арналған абсолютті, қатысымдық жəне Дублин дескрипторы түсінігі ұсынылған.