(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада тəуелділік түрлері, интернет-тəуелділік жəне оның ағзалық жəне психологиялық ерекшеліктері қарастырылған. Оқушылардың интернет-тəуелділігінің алдын алу жағдайлары ұсынылған. Мектеп оқушыларына жүргізілген сауалнама нəтижелері мен интернет-тəуелділіктің алдын алуына бағытталған тренингтер көрсетілген.