(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Жалпы білім беретін мектепте математика пəнінің оқу тапсырмалары ерекше орын алады. Математиканы оқыту есептерді шешу арқылы жүзеге асады. Есептерді шешу барысында оқушылар теориялық білім алады, дағды қалыптастырады, бойына адамгершілік сапалар қалыптастырады, жалпы дамуға жетеді. Мақала IV сыныпта есеп шығарудың эврикалық тəсілі туралы жазылған.