(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Тұтығу логопедияның теориялық жəне практикалық тұрғыдан алғандағы ең бір маңызды мəселесі болып табылады. Мақалада Азербайжандағы тұтығудың пайда болу себептеріне тоқталған.