ФОРМИРОВАНИЕ ТВОРЧЕСКО-ПОЗНАВАТЕЛЬНОЙ АКТИВНОСТИ УЧАЩИХСЯ ПРИ ИЗУЧЕНИИ НАУЧНЫХ ПОНЯТИЙ НА УРОКАХ ФИЗИЧЕСКОЙ ГЕОГРАФИИ. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада оқушылардың шығармашылық білімін қалыптастырудың жолдары беріліп өзекті проблема екендігі дəлелденген. Оқушылардың ғылыми ұғымдарды қалыптастыру мəселесі баяндалған.The organisation of independent work is connected with it in the form of classes (independent work of students, Independent work of students under the guidance of tutor).