ВОЗНИКНОВЕНИЕ И ФОРМИРОВАНИЕ ГРАЖДАНСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ: РЕШЕНИЕ ПРОБЛЕМЫ В ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ ШКОЛЕ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада авор азаматтық білім бердудің пайда болуы мен қалыптасуына,жалпы білім беретін мектептердегі түйінді мəселелердің шешу мəселесінетоқталады.