ВОКАЛЬНО-ХОРОВАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ УЧИТЕЛЯ МУЗЫКИ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада музыка пəні мұғалімінің вокальдық-хор жұмыстарын жүргізуəдістемесі қарастырылған. Жұмыстың бұл қырының мазмұнын мақала авторлары қазақ музыкасына сүйене отырып, жинақталған жеке педагогтық тəжірибелері арқылы ашады.