МУНИЦИПАЛЬНЫЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЕ СИСТЕМЫ: КОНЦЕПТУАЛЬНЫЕ ОСНОВАНИЯ ИННОВАЦИОННОГО РАЗВИТИЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада муниципалдық білім беру жүйесі жəне оны басқару мəселелерін инновациялық дамудың тұжырымдамалық негізі ретінде қарастырған. Инновациялық үдерістің білім беру жүйесіне ықпалы сипатталған.