ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ВЗГЛЯДЫ ГАДЖИ КЕРИМА САНЫЛЫ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада автор Əзірбайжан интеллигенциясының өкілі, педагогика саласының көрнекті өкілі Гаджи Керим Санылы туралы жазған. Оның ақын, педагог, ағартушы ретіндегі бейнесін суреттеген.