Контроль в системе управления современным вузом. Жаңа ЖОО-ның басқару жүйесін бақылау. (Journal of Educational Sciences, 2016)
В статье рассматриваются виды, принципы и технологии внешнего и внутреннего контроля деятельности современного вуза, определяются основные проблемы и направления совершенствования системы контроля.Мақалада жаңа ЖОО-ның ішкі жəне сыртқы іс-əрекетін бақылау принциптері мен технологиялары, түрлері қарастырылады. Бақылау жүйесін жетілдірудің негізгі мəселелері мен жетілдіру бағыттары көрсетіледі.