МЕТОДИЧЕСКИЕ И ЛИНГВОДИДАКТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ УСВОЕНИЯ ПРЕДМЕТНОГО СОДЕРЖАНИЯ БАЗОВЫХ ДИСЦИПЛИН СПЕЦИАЛЬНОСТИ "ПСИХОЛОГИЯ" СТУДЕНТАМИ КАЗАХСКОГО ОТДЕЛЕНИЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада «Психология» мамаңдығының қазақ бөлімі студенттерініңбазалық пәндердің мазмұнын игерудегі әдістемелік және лингводидактикалық аспектісі қарастырылған.