ПЕДАГОГИЧЕСКАЯ НАУКА В СТРУКТУРЕ УНИВЕРСИТЕТСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ: ДОСТИЖЕНИЯ И ПЕРСПЕКТИВЫ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада университеттік білім беру жағдайында ЖОО-дағы оқытушытұлғасын қалыптастыру мәселелері қарастырылады. Автор оқытушыныңпедагогикалық үдеріс барысында жанжақты дамуын түрлі аспектілердеқарастырады.