ҔҦЗЫРЕТТІЛІКТЕРДІ ҔАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ ПСИХОЛОГИЯЛЫҔ ӘРЕКЕТТЕРДІ ЗЕРТТЕУДІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ (Journal of Educational Sciences, 2016)
В статье рассматриваются особенности психологической деятельности студентов при формировании компетентностей.