РЕГИОНАЛЬНЫЕ РАМКИ И ПРОБЛЕМЫ ПОДГОТОВКИ ПЕДАГОГИЧЕСКИХ КАДРОВ В 20-х гг. ХХ в. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Кеңес үкіметінің алғашқы жылдары ең бір маңызды мəселелрдің бірі оқытушы кадрларды даярлау мəселесі болды. Мектеп жұмысшыларын даярлау Кеңестік Шығыста өте қатал жағдайда жүргізілді. Мақала ХХғасырдың 20-жылдарындағы педагогика кадрларын даярлаудың аумақтық шеңбері мен мəселелрі туралы жазылған.