ОБ ИННОВАЦИОННЫХ ПРОЦЕССАХ В СОВРЕМЕННОМ ВЫСШЕМ ГУМАНИТАРНОМ ОБРАЗОВАНИИ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор қазіргі жоғары гуманитарлық білім берудегі жаңашылүдерістерге тоқталады.