ВЗАИМООТНОШЕНИЯ КАЗАХСТАНА И ЧЕХИИ В ОБЛАСТИ ОБРАЗОВАНИЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақала Қазақстан Республикасы мен Чех Республикасының соңғы онжылдық барысында білім саласындағы қарым-қатынастарынсараптауға арналған. Чех Республикасының білім жүйесінің қысқаша сипаттамасы жəне Чех жоғарғы оқу орындарына қазақстандардың түсу шарттары баяндалған.