(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада «Психология» мамаңдығының қазақ бөлімі студенттерінің базалық пәндердің мазмұнын игерудегі әдістемелік және лингводидактикалық аспектісі қарастырылған.