(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Шығыстың атақты даналарының бірі Насираддин Туси. Ол белгілі астролог, математик, философ, ақынжанды адам болды. Мақала Насираддин Тусидің педагогикалық дүниетанымы туралы.