(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Жалпы білім беретін мектептегі, арнаулы білім беретін мектептегі болмасын, институттағы, университеттегі болмасын əрбір сабақ ол мұғалімнің шығармашылығы. Мұғалім оқу үдерісінің жəне оқу жағдайының жасаушысы жəне үйлестірушісі болып табылады. Мақалада автор мұғалімнің оқытудағы педагогикалық шеберлігі турасында тоқталған.