ИСТОРИЯ И ЭТАПЫ РАЗВИТИЯ МЕТОДОЛОГИИ ПЕДАГОГИКИ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада педагогика əдіснамасы дамуының кезеңдері ашып көрсетілді. Ғалым-педагогтардың философиялық категорияларды, заңдарды, əдіснамалық тұғырлар мен ұстанымдарды, педагогикалықзерттеу əдістері мен əдістемелерін пайымдау эволюциясы сипатталды.
Keywords: педагогика; дисциплина; образование; методология