ОБЕСПЕЧЕНИЕ КАЧЕСТВА ОБУЧЕНИЯ ЧЕРЕЗ ИНФОРМАЦИОННО-ОБРАЗОВАТЕЛЬНУЮ СРЕДУ ВУЗА (Journal of Educational Sciences, 2016)
Автор мақалада оқытудың сапасын жоғары оқу орнының ақпараттық-білім беру ортасы арқылы қамтамасыз етуді қарастырған. Өйткені дəстүрлі оқыту формалары өздерінің тиімділігін төмендететіндігін баяндаған.
Keywords: информационно-образовательная среда; дистанционное обучение; образовательные ресурсы; компьютерные технологии