РОЛЬ МУЛЬТИМЕДИЙНЫХ НАГЛЯДНЫХ СРЕДСТВ В ЦЕЛОСТНОМ ПЕДАГОГИЧЕСКОМ ПРОЦЕССЕ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада тұтас педагогикалық үдерістегі мультимедиялық көрнекі құралдардың рөлі бағаланады. Авторлар оқу материалының мазмұны мен безендіру заңдары сипаттаған. Шығармашылық кесте, интеллект-карталар жəне т.б. қолдану мүмкіндіктері көрсетілген.
Keywords: средства обучения; наглядные средства обучения; когнитивные процессы и схемы; дидактика; мультимедийные средства обучения