МОДЕЛЬ КОМПЕТЕНТНОСТНО ОРИЕНТИРОВАННОГО ТВОРЧЕСКОГО УЧЕНИЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада оқытудың құзыреттілік бағдарлық жəне шығармашылық үдерісінің үлгісі қарастырылған, соның негізінде құзыреттілік бағдарлық шығармашылық оқытудың авторлық үлгісі ұсынылады.
Keywords: компетентностно ориентированное обучение; творческий процесс; компетентностно ориентированное творческое учение; инсайт; насыщение; вынашивание; озарение; верификация; ассимиляция; присвоение; возрастание; приращение