СОВРЕМЕННЫЕ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ОБРАЗОВАНИЕМ В МИРЕ И КАЗАХСТАНЕ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Білім беруді басқарудың казіргі таңдағы жұйелері: Қазақстан республикасының жәңе шетелдік тәжірибесі» атты мақалада авторлар Қазақстандағы жәңе шетелдегі жоғарғы білім беруді басқарудыңкөптеген жұйелерің, үлгілерің қарастырады.
Keywords: системы управления; цель образования