О ПЕДАГОГИЧЕСКИХ ВОЗЗРЕНИЯХ НАСИРАДДИНА ТУСИ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Шығыстың атақты даналарының бірі Насираддин Туси. Ол белгілі астролог,математик, философ, ақынжанды адам болды. Мақала Насираддин Тусидің педагогикалық дүниетанымы туралы.
Keywords: педагогика; дисциплина